Yüz Gerdirme Ameliyatı Olan Ünlüler

Yüz Gerdirme Ameliyatı Olan Ünlüler

Yüz germe ameliyatı, yaşlanma belirtilerini azaltmak ve daha genç bir görünüm elde etmek için yapılan popüler bir kozmetik cerrahi işlemdir. Ünlüler de bu trendden uzak durmuyor ve yüz germe ameliyatı yaptıranlar arasında yer alıyor. İşte yüz germe ameliyatı yaptıran ünlülerden bazıları:

Meryl Streep

 Oscar ödüllü oyuncu Meryl Streep, yüz germe ameliyatı yaptırdığını 2013 yılında kabul etti. Streep, ameliyatın ardından daha genç ve enerjik göründüğünü söyledi.

Meryl Streep

Demi Moore

 90’lı yılların ünlü oyuncusu Demi Moore, 2007 yılında yüz germe ameliyatı yaptırdığı iddia edildi. Moore, bu iddiaları yalanladı, ancak ameliyat yaptırdığı yönündeki söylentiler devam etti.

Demi Moore

Kylie Jenner

 Genç yaşta milyonlarca takipçiye ulaşan Kylie Jenner, 2018 yılında yüz germe ameliyatı yaptırdığını itiraf etti. Jenner, ameliyatın ardından daha özgüvenli hissettiğini söyledi.

Kylie Jenner

Jennifer Aniston

 Friends dizisinin yıldızı Jennifer Aniston, 2018 yılında yüz germe ameliyatı yaptırdığı iddia edildi. Aniston, bu iddiaları yalanladı, ancak ameliyat yaptırdığı yönündeki söylentiler devam etti.

Jennifer Aniston

Kim Kardashian

Kardashian ailesi, estetik ameliyatlarıyla sık sık gündeme geliyor. Kim Kardashian da yüz germe ameliyatı yaptıranlar arasında yer alıyor. Kardashian, ameliyatın ardından daha genç ve taze bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Kim Kardashian
Yüz germe ameliyatı fiyatlarıYüz Germe Ameliyatı Fiyatları 2024
önerilen içerik
Bu gönderiyi oylayın.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir