Acun Ilıcalı’nın Eski Eşi ve Kızları, Sağlık Durumları Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Acun Ilıcalı'nın Eski Eşi ve Kızları, Sağlık Durumları Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz ve kızı Yasemin Ilıcalı, Bodrum’da tatil yaparken sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Zeynep Yılmaz ve Yasemin Ilıcalı, Bodrum’da bir otelde tatil yapıyordu. Geçtiğimiz günlerde fenalaşarak hastaneye kaldırılan anne ve kızın yapılan tetkiklerinin ardından içtikleri meşrubatta bulunan buzdan kaynaklı zehirlendikleri tespit edildi.

Serum tedavisi gören anne ve kızın sağlık durumları iyiye gitti. Zeynep Yılmaz ve Yasemin Ilıcalı, hastaneden taburcu edildi.

Zeynep Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Nazar değdi” notunu yazdı.

Buz zehirlenmesi, buzun içinde bulunan bakteriler ve mikroorganizmalar nedeniyle ortaya çıkan bir sağlık sorunudur. Buz, uygun koşullarda saklanmadığında bakteriler için ideal bir ortam oluşturur. Bu bakteriler, buzun içinde çoğalarak zehirli maddeler üretebilir. Buz zehirlenmesi, mide bulantısı, kusma, ishal, baş ağrısı, ateş gibi belirtilerle ortaya çıkabilir.

Buz zehirlenmesini önlemek için buz, buzdolabında veya derin dondurucuda saklanmalıdır. Buz, açıkta bırakılmamalı ve kirli yüzeylere temas etmemelidir. Ayrıca, buz, buz kalıplarında saklanarak bakterilerin çoğalması önlenebilir.

Bu gönderiyi oylayın.
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir