Samsun İlkadım’da 314 aile yeni evlerine kavuşuyor

Samsun İlkadım'da 314 aile yeni evlerine kavuşuyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde yapımına başlanan 314 adet konutun inşası tamamlandı.

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen konutlar; hak sahiplerine 20-30 Kasım 2023 tarihleri arasında teslim edilecek.

Proje hakkında

314 adet konuttan oluşan projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı tipte konutlar yer alıyor. Konutların büyüklükleri 75 ile 120 metrekare arasında değişiyor.

Sosyal donatı alanlarına önem verilen projede, fitness alanları, kamelyalar, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar oluşturuldu. Kapalı ve açık otoparklarının da yer aldığı proje ile mevcut alan güvenli, modern bir yaşam merkezine dönüştü.

Hak sahiplerine teslimler başlıyor

Konutların teslimleri 20-30 Kasım 2023 tarihleri arasında hak sahiplerine yapılacak. Hak sahipleri, teslim tarihleri için TOKİ’nin internet sitesi üzerinden veya TOKİ’nin çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirler.

Projenin önemi

Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesi, bölgenin modern bir yaşam alanına dönüşmesini sağlayacak. Proje ile bölgenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor.

Hak sahipleri projeden memnun

Projenin hak sahipleri, yeni konutlarına kavuşacakları için mutlu olduklarını dile getirdiler. Hak sahipleri, projenin bölgeye değer katacağını ve yaşam kalitesini artıracağını belirttiler.

kaynak: https://www.toki.gov.tr/haber/samsun-ilkadimda-314-konut-teslim-ediliyor

Bu gönderiyi oylayın.
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir