HIFU Yüz Germe İstanbul Genç ve Taze Bir Görünüm İçin En İyi Tedavi

HIFU Yüz Germe İstanbul Genç ve Taze Bir Görünüm İçin En İyi Tedavi

HIFU yüz germe günlük yaşamınızı aksatmadan, uzman personellerimiz tarafından ameliyatsız bir şekilde ve çok kısa sürede gerçekleştirilir.

HIFU uygulaması, son yıllarda bıçak altına yatmadan cildi sıkılaştıran, gençleştiren, toparlayan ve kaldıran son derece etkili bir işlemdir. Bu işlem klinik ortamlarda gerçekleştirilmelidir. Bunun için ilk adresiniz olarak ihtiyacınız olan hizmeti vermeye hazırız.

HIFU Yüz Germe Nasıl Yapılır?
HIFU Yüz Germe Nasıl Yapılır?

Anestezi gerektirmeden, doğru cihaz ve teknik ile özellikle de doğru ve eğitimli personeller ile hizmetinizin tam karşılığını alacaksınız. Ağrısız ve ameliyatsız kaş kaldırma, yüz germe, boyun ve gıdı toparlama gibi gençleştirme yöntemidir.

HIFU Yüz Germe Nasıl Yapılır?

Ultrason etkisi ve diğer lazerler ya da Radyo frekans gibi ışık ile üretilen cihazlardan farklı bir enerji türüdür. HIFU’nun Türkçe karşılığı “yüksek yoğunluklu odak ultrason ve cilt gençleştirme uygulaması”dır. Cilt gençleştirme işlemlerinde kullanılan lazerler cildin belli bir derinliğinin altına inilmez.

Ameliyat olmadığı için genel veya lokal anestezi kullanılmaya gerek duyulmaz. HIFU yüz germe yaptıran hastaların birçoğu oldukça memnundur. Klinik ortamda yapılan yüz germe işleminden hastalarımız tarafından herhangi bir şikâyet alınmamıştır. Aksine memnuniyet verici olduğunu özellikle teşekkür etmek için geri dönüşler almaktayız.

Yüz germe hizmeti alanlar yorumlarında da memnun kaldıklarına dair ifadelerini belirtmişlerdir. Sizler de hiç düşünmeden yüzünüzün daha neşeli ve daha genç görünmesini isterseniz sadece randevu almanız yeterli olacaktır.

HIFU Yüz Germe Fiyatları Nedir?

HIFU ile yüz germe işlemi özellikle son yıllarda gelişen teknoloji ile talepler artmıştır. İşlem süresi ve seans sayısına kadar her bir işlemde ücretli değişmektedir. Dilerseniz öncelikle kliniğimize gelerek muayene sonra fiyat ile ilgili detaylı bilgi verilmektedir.

HIFU Ne İşe Yarar?

Cerrahi bir işlem gerektirmeyen bir yüz germe gençleştirme yöntemidir. Klinik olarak kanıtlanmış etkinliği sayesinde onaylı bir yöntem ile gerçekleştirilmektedir. Bu uygulama hem konforlu hem de konforlu bir uygulamadır.

HIFU yüz germe işlemi sırasında anesteziye ihtiyaç yoktur. Bu işlem sonrası sosyal yaşantınıza veya iş hayatınıza hemen dönebilirsiniz. İşlem sonrasında deride yaralanma ya da zarar oluşturmaz. Herhangi bir iz kalması ya da renk değişikliği oluşturmaz. Ve en önemlisi enfeksiyon riski yoktur.

HIFU Kaç Dakika Sürer?

Yüz bölgesinde her bir işlemin süresi değişmektedir. Örneğin kaş kaldırma süresi 10- 15 dk gibi zamanda gerçekleşirken, tüm yüz uygulamasında bu süre 20- 25 dk yı bulmaktadır. Uygulanacak alana ve yapılacak tedaviye göre atış sayısı değişiklik gösterir. Daha önceki cihazlarda işlemler daha uzun sürelere ulaşırken, sahip olduğumuz en son teknolojik cihazlar ile atış sayısı hem daha az ağrılı hem de daha kısa sürede bitirilmektedir.

Yüz Germe Kaç Seans Yapılır?

Uygulanacak bölgeye ve tedaviye göre farklılık gösterir. Hafif veya orta dereceli gevşek ciltlere sahip olanlarda tek seans uygulanabilir. HIFU yüz germe işlemini ağır derecede sarkması olanlarda ya da deri fazlası olanlarda bu işlem uygun olamayabilir. Bu kişilerin yüz germe ameliyatını öneriyoruz.   

HIFU Kimler Kullanabilir

Kişilerin zamanla ve yaşa bağlı olarak ciltlerde gevşeme meydana gelir. Cerrahi işleme gerek kalmaksızın yüze genel bir sıkılaşma ya da toparlanması sağlamak için HIFU işlemi uygulanır. Yüzünde veya gıdı bölgesinde bir miktar yağın herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek duyulmadan giderilmesini isteyen herkes bu işlemi kullanabilir.

HIFU Etkisi Ne Kadar Sürer, Ne Kadar Kalıcı?
HIFU Etkisi Ne Kadar Sürer, Ne Kadar Kalıcı?

HIFU Etkisi Ne Kadar Sürer, Ne Kadar Kalıcı?

Uygulanacak bölgeye ve tedavi planına göre atış sayısı değişiklik gösterecektir. Tedavi süresi 30 ile 60 dk arasında da değişiklik gösteren bu işlemin gerçek etkisinin ortaya çıkması 3 ay olarak belirlenmektedir. İşlemin başlangıcında bir miktar etki elbette görülecektir.

Örneğin HIFU işlemi ilk ayın sonunda maksimum %60-70 oranında bir etki görülebilir. Ancak asıl yani gerçek sonuçlar vücudunuzun doğal kolejen üretimi göz önünde bulundurulduğunda 3 ay diyebiliriz. Asıl etki ise 6 ay süresinde iyileşme ve kollajen sentez üretimi ile devam edecektir.

Uygulanan işlem ile  elde edilen germe, lifting ya da toparlanma etkisi ortalama olarak 18- 24 ay devam edecektir. Kesinlikle belirtmeliyiz ki bu sürelere kişinin vücuduna, yaşına, genetik yapısına, çevresel faktörlere göre ve en önemlisi de uygulama yapılan bölgeye göre etki süresinin değişeceğidir.

Yüz Germe Ne Kadar Etkili?

Cilt ve cilt altı dokuların sıkılaştırılması için güvenli, cerrahi ve etkili olmayan bir uygulama olarak kabul edilmektedir. Bu yapılan işlemde yara izi, anestezi, kesik, uyutma ya da işlem sonrasında dinlenme toparlanma gibi süre gerektirmeyecek bir uygulamadır.

HIFU yüz germe uygulaması kontrollü iyileşme ve kolejen oluşumu uyarılarak hızlandırılır. Artış gösteren kolejen 2 ya da 6 ay süresince devam eder. Yüzünüzde gerilme ve sıkılaşma oluşacaktır. İşlemin toplam etkisi 2 yıla kadar da devam edecektir.

Clinic Care Center’ de yapılan ameliyatlı yapılan yüz germe ameliyatı hakkında bilgi almak için makalemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bu gönderiyi oylayın.
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir