Genital Bölge Kararması Neden Olur? Nasıl Beyazlar?

Genital Bölge Kararması Neden Olur Nasıl Beyazlar

Genital bölgede meydana gelen kararmalar pek çok kişi için istenmeyen bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Bu bölge üzerinde meydana gelen kararmalar ise pek çok farklı nedene bağlı olarak ortaya çıkabiliyor.

  • Vücutta yaşanan hormonal değişimler,
  • Doğum kontrol haplarının kullanılıyor olması,
  • Uzun süreler güneş altında kalma ve güneşlenme,
  • İç çamaşırı konusunda yanlış tercihler,
  • Genital bölgedeki istenmeyen tüyler için kullanılmakta olan epilasyon teknikleri,
  • Yaşın ilerlemesi,

Genital bölge kararmalarına neden olan faktörler olarak biliniyor. Genital bölgede kararmalardan şikayetçiyseniz Clinic Care Center ile iletişime geçerek size uygun tedavi yöntemini öğrenebilirsiniz.

Genital Bölge Nasıl Beyazlar?
Genital Bölge Nasıl Beyazlar?

Genital Bölge Nasıl Beyazlar?

Genital bölge kısmında meydana gelen kararmalara sebep olarak pek çok farklı faktör sıralanabiliyor. İster iç nedenlere isterse dış nedenlere bağlı olarak genital bölgede kararma meydana gelmesi çoğunlukla rahatsız edici görülmektedir. Özellikle de halihazırda daha koyu ten rengine sahip olan kadınlarda bu bölgede renk koyulukları daha sık görülmektedir.

Peki genital bölge nasıl beyazlar? Günümüzde genital bölge beyazlatmak için pek çok öneri bulabilmek mümkün. Kimileri doğal yollar ile genital bölgenin beyazlatılabileceğini savunurken kimileri ise çeşitli kremler kullanarak problemini çözmeye çalışıyor. Bunun yanı sıra genital bölge beyazlatma artık genital bölge estetiği yöntemleri arasında girmiş durumda.

Genital Bölge Doğal Yöntemlerle Beyazlatma

Daha çok sonradan meydana gelmiş olan genital bölge kararmaları için önerilen çeşitli doğal yöntemlerden bahsedebilmek mümkün. Bu yöntemlerin etki oranı ise tam olarak kanıtlanmış değil. Genital bölge doğal yöntemlerle beyazlatma denilince en çok önerilen yöntemler aşağıdaki gibidir:

  • Elma Suyu Masajı: Elmanın suyu çıkarılıp kararma olan yerler üzerine haftada 2 kez olmak üzere uygulanır.
  • Limon Masajı: Kararan bölgeler üzerine birkaç damla limon damlatılarak masaj yapılır ve bu işlem birkaç günde bir tekrar edilir. Ancak limonun yüksek oranda tahriş etme özelliği bulunduğundan dolayı bu işlemden kaçınmakta fayda vardır.
  • Aloe Vera Jeli: Doğal aloe vera jeli bölgeye sürülür ve sonrasında durulanır.
  • Zeytinyağı Masajı: Kararma olan bölgeye birkaç damla zeytin yağı sürülür.

Genital Bölge Lazer ile Beyazlatma

Genital bölgede meydana gelen kararmaların geçirilmesinde en etkili yöntemlerden biri lazer olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu yöntem kullanılarak cildin en üst tabakası soyulmakta ve altta kalan beyaz pembe katman ortaya çıkarılmaktadır. İşlem genital bölgenin tamamı üzerinde uygulanabilir. Ancak genital bölge lazer ile beyazlatma işleminin uzmanlar tarafından yapılması önem taşır.

Bir uzman tarafından yapıldığı takdirde bu işlemin sağlık açısından herhangi bir zararı bulunmamaktadır. İşlemin uygulanmasının ardından yaklaşık 1 hafta içerisinde tam iyileşme sağlanmaktadır. Clinic Care Center genital bölge beyazlatma işlemi uzmanlar tarafından uygulanmakta olup başarılı sonuçlar sunmaktadır.

Genital Bölge Kararması için En Etkili Krem Hangisi?

Farklı nedenlere bağlı olarak meydana gelen genital bölge üzerinde kararmalar için kimi zaman kremlerin de etkili olabildiği bilinmektedir. Peki genital bölge kararması için en etkili krem hangisi? Bilindiği üzere genital bölge hassas bir bölgedir. Bu bölgeye doğru olmayan uygulamaların yapılması bölgenin pH derecesini bozarak çeşitli problemlere yol açabilir.

Bu nedenle genital bölge kararmaları için etkili bir krem arayışında iseniz alanın uzman bir hekimden yardım almanızda fayda vardır. Aksi takdirde genital bölge kararmalarınızı düzeltmek için çaba gösterirken daha farklı sorunların meydana gelmesine sebebiyet verebilirsiniz.

Genital Bölge Beyazlatma Fiyatları
Genital Bölge Beyazlatma Fiyatları

Genital Bölge Beyazlatma Fiyatları

Genital bölge kararmaları için uygulanmakta olan lazer işlemi kesin sonuçlar vermekte, bölgenin tekrar doğal rengine dönmesini sağlamaktadır. Kararmaları geçirmek amacı ile yapılan bu lazer uygulaması derinin üst katmanındaki kararmış olan kısmı soyarak altında kalan açık renkli kısmı ortaya çıkarmayı amaçlamaktadır.

Çoğu zaman bu uygulama yalnızca 1 seans uygulandıktan sonra etkisini göstermektedir. Ancak kimi zaman birkaç seans daha uygulanması gerekebilir. Seans sayısı uzmanlar tarafından yapılan incelemeler sonrasında belirlenir. Bu işlem hakkında en çok merak edilenlerden biri ise fiyatı olarak karşımıza çıkmaktadır. Genital bölge beyazlatma fiyatları ise seans sayısı, hangi cihazların kullanıldığı gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişmektedir. Genital bölge üzerinde meydana gelen kararmadan şikayetçi iseniz detaylı bilgi edinmek için Clinic Care Center ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu gönderiyi oylayın.
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir